SRBA BROKER este autorizat sa functioneze din 2002
 • Cel mai ieftin RCA din Romania ?
  DA, chiar este, convinge-te in 3 minute !
  CEA MAI BUNA OFERTA pentru soferii meseriasi
 • GRATUIT!
  Masina la schimb in caz de accident
 • La rcautoieftin.ro ai doar beneficii:
  Livrare gratuita la adresa dorita de tine !
  Timpul de calcul al politei de asigurare foarte mic !
  Iti oferim o platforma de calcul online usor de folosit !

Ai sub 30 Ani ?

Calculeaza cea mai buna oferta de RCA Ieftin

 

Super RCA Ieftin in 3 minute !

Contacteaza-ne acum:

0754.600.400  
0785.972.952
Luni-Vineri: 9:00 - 18:00

 

 

 

Oferta cea mai buna - Calculator RCA ieftin in 3 minute !

   Piesa de rezistenta a intregii noastre oferte este calculatorul RCA ieftin care actualizeaza si compara in cateva minute toate cotatiile valabile la asiguratori, oferindu-ti cea mai buna oferta de asigurare RCA pentru masina ta. Prin comparatie, ti-ar trebui o zi intreaga, zeci de telefoane, e-mailuri si drumuri la agentii pentru a putea sa afli care este cel mai ieftin RCA pe care il poti obtine in functie de istoricul tau de conducator auto si de datele masinii tale.
   Intregul proces dureaza la noi 3 minute si iti ofera variantele cele mai avantajoase ale zilei, astfel incat sa poti opta in cunostinta de cauza pentru o asigurare RCA intr-adevar avantajoasa.

Cum functioneaza calculatorul RCA ieftin?

   Spre deosebire de alti brokeri care actualizeaza manual datele din calculatorul RCA, sistemul nostru computerizat comunica permanent cu serverele asiguratorilor, complet automatizat si extrem de rapid; este o investitie costisitoare in aplicatii si tehnologie care ne garanteaza totusi ca putem veni in intampinarea clientilor cu RCA ieftin si cu variante avantajoase, nu doar promisiuni.
   Dupa ce se introduc in calculator datele soferului si ale masinii, completate corect si complet, aplicatia calculeaza tarifele asiguratorilor in functie de criteriile de risc ale profilului de sofer, tipul masinii, eventuale promotii ale asiguratorilor la momentul respectiv si returneaza cele mai avantajoase oferte de asigurare RCA. Plata se proceseaza securizat, instant in zilele lucratoare si gata, ai asigurare RCA incheiata pentru masina ta! O data incheiata polita online, ti-o transmitem pe e-mail si prin curier rapid, oriunde te-ai afla in Romania.
   N-a fost niciodata mai simplu sa obtii RCA ieftin ca pana acum. Cu rcautoieftin.ro beneficiezi de pretul cel mai avantajos, confort, promptitudine, seriozitate si o serie de alte beneficii in sprijinul tau. Nu mai sta pe ganduri, este gratuit sa folosesti calculatorul RCA si sa obtii chiar acum cel mai ieftin RCA !

Colaboram cu toti asiguratorii

 

Bozau Cosmin
Aveti cele mai bune preturi la RCA pe care le-am gasit si chiar am cautat mult site-uri de asigurari auto. Bafta in continuare!


Laura Ghizila
Echipa rcautoieftin.ro este caracterizata de amabilitate si promptitudine. Am calculat si comandat o polita RCA si am primit-o pe email in 10 minute, apoi am primit-o acasa a doua zi !

Robert Mihail
Profesionisti !!! S-au respectat toate conditiile pe care le-am discutat la telefon. Bravo,  se poate si in Romania !

Claudia Luca M.
Am trimis comanda de RCA online pe site si in cateva minute am fost sunata si ofertata cu cele mai bune preturi de pe piata. In 3 ore, am primit asigurarea RCA acasa. Un broker cu adevarat de incredere !

Niculae Bogdan C.
Pentru mine, timpul este critic ! Asadar, fiind in cautarea unei polite de asigurare foarte ieftine, am hotarat sa apelez la rcautoieftin.ro, iar serviciile s-au ridicat la masura asteptarilor! Recomand din suflet !

Mihai  Fagadar
Am calculat RCA in 3 minute, am aflat pretul, am comandat si imediat am fost sunat pentru a mi se confirma oferta dupa ce am platiti cu cardul personal pe site. Multumesc frumos si felicitari pentru rapiditate.

Valentin Matei
Mult timp am colaborat cu alt broker, nu ii dau numele, insa dupa ce am facut un test si am comparat preturile, am realizat ca rcautoieftin.ro ofera servicii net superioare, asa ca am luat hotararea sa colaborez cu ei, atat pt.  RCA cat si pentru toata gama de asigurari pe care le vand. Va multumesc !

Ababe Silviu
Dupa calculul de pe site, am analizat lista cu cele mai bune preturi la RCA pentru masina mea. Am ales cea mai buna oferta din toata gama de asiguratori auto. Voi apela mereu la serviciile Dvs.

Cleopatra Alexandra
Aleg de peste 2 ani serviciile rcautoieftin.ro, la recomandarea unei prietene si nu am fost dezamagita niciodata!

Magearu Sorin
Am primit RCA-ul pe e-mail si am primit polita prin curier ziua urmatoare. Recomand !

Andrei M. George
Dupa calculul de pe site, am analizat lista cu cele mai bune preturi la RCA pentru masina mea. Am ales cea mai buna oferta din toata gama de asiguratori. Voi apela mereu la serviciile Dvs, Recomand!

Vlad Dragomir
Rcautoieftin.ro este o echipa de profesionisti! Am apelat la serviciile lor si rezultatul s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele,  fiind un client foarte pretentios !