SRBA BROKER este autorizat sa functioneze din 2002
 • Cel mai ieftin RCA din Romania ?
  DA, chiar este, convinge-te in 3 minute !
  CEA MAI BUNA OFERTA pentru soferii meseriasi
 • GRATUIT!
  Masina la schimb in caz de accident
 • La rcautoieftin.ro ai doar beneficii:
  Livrare gratuita la adresa dorita de tine !
  Timpul de calcul al politei de asigurare foarte mic !
  Iti oferim o platforma de calcul online usor de folosit !

Ai sub 30 Ani ?

Calculeaza cea mai buna oferta de RCA Ieftin

 

Super RCA Ieftin in 3 minute !

Contacteaza-ne acum:

0754.600.400  
0785.972.952
Luni-Vineri: 9:00 - 18:00

 

 

 

RCA ieftin? Bine de stiut! Verificare asigurare RCA ieftin online !

   Au existat situatii in care brokeri de asigurari fara autorizatie au vandut polite RCA pe internet sau cand persoane fizice au facut excrocherii cu polite RCA false. Noi suntem de mai bine de 12 ani broker autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, prin Decizia 12/2001 si figuram in Registrul Intermediarilor in Asigurari sub numarul RBK 009/2003. Verificati intotdeauna bonitatea brokerului la care doriti sa incheiati o asigurare RCA.
   Calculatoarele RCA de pe diverse site-uri sunt updatate de cele mai multe ori manual de catre operatori; noi actualizam automat calculatorul RCA cu cele mai bune oferte in fiecare zi de la asiguratori, astfel incat in 3 minute te poti convinge ca ai primit cel mai ieftin RCA;
   Pentru verificarea politei de asigurare RCA incheiate, va puteti convinge pe site-ul Autoritatii de Supraveghere Financiara, pe linkul de aici, unde trebuie sa oferiti datele necesare in formular si puteti verifica daca polita este inregistrat in sistem si daca este in termenul de valabilitate. Daca ati suferit un eveniment in trafic, puteti sa verificati asigurarea RCA introducand data producerii accidentului, pentru a va convinge  daca la data producerii inceidentului dumneavoastra soferul vinovat avea asigurare RCA valabila. Atunci cand doriti sa achizitionati un autovehicul, pe linkul CEDAM puteti descoperi si o statistica a evenimentelor si daunelor masinii, aceasta arhiva cu date fiind actualizata permanent incepand cu anul 2008.
   Lipsa unei polite RCA valabile va retrage dreptul de a circula cu autvehiculul si va supune la amenzi drastice; daca sunteti victima unui eveniment rutier provocat de un sofer care nu avea asigurare RCA valabila, acesta va suporta consecintele legii in vreme ce dumneavoastra va puteti recupera prejudiciul din Fondul Victimelor Strazii, un fond special constituit in acest sens de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Cum sa obtii asigurare RCA ieftin Online ?

   Una dintre cele mai bune metode de a obtine cel mai ieftin RCA est sa petreceti cateva zile sunand la toti asiguratorii si solicitand oferte personalizate in functie de istoricul dumneavoastra de conducator auto si de masina pe care o conduceti.
   Optiunea cea mai buna este insa sa apelati la brokerii specializati in obtinerea celor mai bune oferte de asigurare RCA si alte tipuri de asigurari. Asa cum am mai precizat, noi ne bazam pe aplicatia computerizata care e capabila ca in 3 minute sa va ofere cele mai bune oferte ale zilei.rca ieftin online
   Din confortul de acasa, petrecand doar cateva minute pe site-ul nostru puteti afla care sunt cele mai atractive oferte la RCA ieftin si va puteti convinge comparand cu ce va ofera agentia de cartier a unui asigurator.
   Avem in sprijinul nostru avantajul sutelor de mii de polite incheiate, experienta de peste 12 ani in piata si bunul simt atunci cand transferam catre clientii nostri aproape tot discountul pe care il primim.
Asa am reusit sa oferim mereu cel mai ieftin RCA, si numai in ultimele 12 luni am acordat reduceri totale de 500.000 RON!

RCA ieftin online si avantajos - vine direct  la tine acasa!

   Acum e foarte avantajos si confortabil  sa-ti inchei asigurare RCA la noi dintr-o serie de motive. Iata cele mai importante 7 avantaje pentru tine:
   Primesti o oferta avantajoasa foarte repede, in numai 3  minute iti recomandam cele mai bune oferte pentru a incheia asigurarea de raspundere civila auto la masina ta;
Oferta, plata si livrarea le gestionam online, iar tu stai la tine acasa si primesti exact ceea ce ai nevoie fara efort. Suntem le dispozitia ta si telefonic, de luni pana vineri intre 9 si 18 pentru a primii informatii despre cum sa obtii cel mai ieftin RCA si a acorda raspunsuri specializate la intrebarile tale.
   Livram absolut gratuit polita RCA oriunde in Romania, prin curier rapid. La noi este ieftin, facil si complet sigur sa iti iei o asigurare RCA.
   In 12 ani de experienta am strans peste 250.000 de clienti multumiti, din care  aproape jumatate sunt clientii nostri fideli, cei care s-au convins si  care au ales sa incheie cu noi mai multe polite la rand.
Avantaje in plus: clientii nostri beneficiaza de reduceri in service la intretinerea masinii (valabil in Bucuresti si Ilfov, dar in curand si la nivel national);
   Intotdeauna cautam cea mai buna oferta si asiguram reduceri garantate pentru toate categoriile de soferi. Fie ca esti sofer sub 25 de ani, fie ca ai avut sau nu evenimente in trafic, indiferent de regiunea din tara in care te afli, noi detinem o platforma computerizata care ia in considerare toate criteriile pentru a-ti asigura cea mai buna oferta, cel mai ieftin RCA.
   Aici gasesti la un loc cel mai ieftin RCA, cel mai avantajos CASCO, cele mai bune preturi la asigurari medicale de calatorie sau la asigurari de locuinte. Verifica oferta ta in calculatorul RCA chiar acum, suna-ne si afla ce mai putem face pentru tine, nu te costa nimic sa incerci!

Colaboram cu toti asiguratorii

 

Bozau Cosmin
Aveti cele mai bune preturi la RCA pe care le-am gasit si chiar am cautat mult site-uri de asigurari auto. Bafta in continuare!


Laura Ghizila
Echipa rcautoieftin.ro este caracterizata de amabilitate si promptitudine. Am calculat si comandat o polita RCA si am primit-o pe email in 10 minute, apoi am primit-o acasa a doua zi !

Robert Mihail
Profesionisti !!! S-au respectat toate conditiile pe care le-am discutat la telefon. Bravo,  se poate si in Romania !

Claudia Luca M.
Am trimis comanda de RCA online pe site si in cateva minute am fost sunata si ofertata cu cele mai bune preturi de pe piata. In 3 ore, am primit asigurarea RCA acasa. Un broker cu adevarat de incredere !

Niculae Bogdan C.
Pentru mine, timpul este critic ! Asadar, fiind in cautarea unei polite de asigurare foarte ieftine, am hotarat sa apelez la rcautoieftin.ro, iar serviciile s-au ridicat la masura asteptarilor! Recomand din suflet !

Mihai  Fagadar
Am calculat RCA in 3 minute, am aflat pretul, am comandat si imediat am fost sunat pentru a mi se confirma oferta dupa ce am platiti cu cardul personal pe site. Multumesc frumos si felicitari pentru rapiditate.

Valentin Matei
Mult timp am colaborat cu alt broker, nu ii dau numele, insa dupa ce am facut un test si am comparat preturile, am realizat ca rcautoieftin.ro ofera servicii net superioare, asa ca am luat hotararea sa colaborez cu ei, atat pt.  RCA cat si pentru toata gama de asigurari pe care le vand. Va multumesc !

Ababe Silviu
Dupa calculul de pe site, am analizat lista cu cele mai bune preturi la RCA pentru masina mea. Am ales cea mai buna oferta din toata gama de asiguratori auto. Voi apela mereu la serviciile Dvs.

Cleopatra Alexandra
Aleg de peste 2 ani serviciile rcautoieftin.ro, la recomandarea unei prietene si nu am fost dezamagita niciodata!

Magearu Sorin
Am primit RCA-ul pe e-mail si am primit polita prin curier ziua urmatoare. Recomand !

Andrei M. George
Dupa calculul de pe site, am analizat lista cu cele mai bune preturi la RCA pentru masina mea. Am ales cea mai buna oferta din toata gama de asiguratori. Voi apela mereu la serviciile Dvs, Recomand!

Vlad Dragomir
Rcautoieftin.ro este o echipa de profesionisti! Am apelat la serviciile lor si rezultatul s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele,  fiind un client foarte pretentios !